Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 21, 2023

Tredje og sidste afsnit af Hannas fortælling om at komme sig efter et langt og svært sygdomsforløb med paranoid skizofreni.

Hvornår er man psykisk syg? Og hvornår er man rask igen? Og hvad vil det egentlig sige at komme sig efter psykisk sygdom? Det kan du høre om her.
Du kan også høre om Hannas vej væk fra førtidspension og ind på arbejdsmarkedet. Først 2 timer, så tre, så fire og til sidst på fuld tid. Og du kan høre om at få uddannelse, chef, mand, barn og parcelhus. Og om hvor gud er placeret henne i Hannas liv i dag.

Tak for lån af musik og prædikener til forskellige trossamfund. Og tak til Hannas mand og til hendes tidligere kontaktperson for at lade sig interviewe.

Og en kæmpe tak til Hanna for at være medproducent på hendes fortælling. Hanna har været medinterviewer, fundet på titlen og har lavet illustrationer og tekst til fortællingens tre afsnit. Se de mega-flotte illustrationer på Tabulands Facebook-side www.facebook.com/Tabuland eller instagram-profil https://www.instagram.com/tabulandpodcast